Építési költségvetés készítés

Szolgáltatásaink

Építési költségvetés készítés

Épületek, homlokzatok, alaprajzok 3D modellezése,
3D látványtervezése

3D látványtervezés tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján).
Társasházaknak, családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén homlokzati 3D látványtervezés.

Árajánlatkérés

Építőipari költségvetés készítés, szaktanácsadás

Szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján. Költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig.

Bővebben

Építőipari költségvetés készítés

Építési költségvetés készítés

Teljes körű szakhatósági egyeztetések, engedélyeztetés

Teljes körű szakhatósági engedélyeztetés dokumentációinak elkészítése, egyeztetések lebonyolítása. Magánszemélyek, vállalkozók, beruházók, tervezők, vállalkozók részére! Elkészítjük a teljes dokumentációt, műszaki rajzokat, tervdokumentációt.

Árajánlatkérés

Tanulmányterv készítés

Tanulmánytervek készítését vállaljuk pályázatokhoz, publikációkhoz, új épület tervezéséhez, régi épület átépítéséhez, lebontásához. A tanulmányterv készítése az építészeti tervezés legelső szakasza, főként az építtető részére készül.

Árajánlatkérés

Építési költségvetés készítés

Építési költségvetés készítés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.